LA VEU DELS ALUMNES

Ens ha agradat molt fer aquest projecte perquè hem treballat a diferents llocs: al pati, a l’aula, a la biblioteca, a casa…

 

 

 

 

 

 

Hem treballat en grups i ens hem pogut ajudar els uns als altres. Ha estat molt divertit perquè els animals ens agraden molt i teníem ganes de descobrir què tenim al nostre pati. Hi havia animals que no pensàvem que podíem trobar al nostre pati i d’altres animals ja els coneixíem però n’hem après més coses. Ens passava molt ràpid l’estona que treballàvem en aquest projecte.

Considerem que els alumnes han après més i millor perquè estaven molt més entusiasmats fent les tasques proposades perquè ells han tingut un paper clau i no estaven asseguts en una cadira escoltant el que diu el professor sinó que ells mateixos construien mica en mica el seu aprenentatge i el posaven en comú amb els altres i d’aquesta manera ja s’evidenciava que entenien i sabien explicar els diferents continguts treballats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *