L’Institut Domus d’Olivet es presenta

Som un Centre educatiu petit de dues línies, amb 200 alumnes i un claustre de 26 professors. Després de les provatures i assajos realitzats el curs passat, durant el primer any d’entrada en la Xarxa de CCBB, aquest curs 2018/19 estem ben decidits a emprendre la implementació al Domus de la metodologia globalitzadora del treball per projectes i per competències.

En aquest segon any a la Xarxa de CCBB formem l’Equip impulsor 10 docents més els dos coordinadors. Això representa el 46 % del claustre, una bona xifra per començar! Val a dir també que els coordinadors som els mateixos del curs passat però dels docents que ja formaven part de l’equip impulsor del darrer curs n’hi ha 3, els 7 restants coneixen la xarxa enguany. No en va som un centre de màxima complexitat amb una mobilitat del professorat molt elevada.

Hem estat valents i hem decidit treballar per projectes durant 8 hores setmanals al primer cicle de l’ESO. Aquestes s’han agrupat en franges de 2 h durant 3 dies i la resta en classes d’1 h per afavorir el desenvolupament dels projectes i el treball col·laboratiu i cooperatiu.

Sempre que hem pogut, i els recursos humans ens ho han permès, hem introduït en aquestes classes de 2 h la docència compartida. Afavoreix l’atenció a la diversitat i l’educació personalitzada, tan necessària en un centre de màxima complexitat.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *