Projecte “JA TENS SAMARRETA?”-INSTITUT ALBA DEL VALLÈS- PLANIFICACIÓ

A l’institut Alba del Vallès hem decidit fer un projecte, per franges, que tingués com a objectiu motivar els alumnes a crear, dissenyar, pressupostar i produïr amb l’ajuda de l’AMPA, una samarreta que representés l’imatge del nostre centre. El nivell on vam decidir que es faria el projecte és a 3r d’ESO. La seva coordinadora, la Cristina Curto, que també és la formadora del curs de Competències Bàsiques, va ser la principal catalitzadora de la feina a portar a terme.

L’idea va ser fer servir la franja de 10:10 a 12:30 durant tres dies per tal de que en grups de 5 alumnes dins de cada grup-classe portessin a terme el seu projecte. Així el tercer dia cada grup faria una exposició al gimnàs del seu disseny de samarreta i  la resta del alumnes del centre poguessin votar el projecte guanyador. El plus d’aquest projecte és que tot l’institut estaria implicat, no només el nivell de 3r en questió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *