Projecte “D’on venim”-IES CARLES VALLBONA- PLANIFICACIÓ

Ens hem proposat tornar a realitzar un treball sobre els orígens familiars i els canvis, a 4t d’ESO, des de les matèries de Ciències Socials, Cultura i valors ètics, Castellà, Català, Economia i Biologia.

L’estructura del projecte gira al voltant d’un fil conductor, els canvis històrics i socials al llarg del segle XX, aspectes curriculars de la matèria de Ciències Socials.

Igualment, les matèries de llengua catalana, llengua castellana, cultura i valors ètics, economia i biologia aportaran una dimensió lingüística, ètica, econòmica i científica sobre els aspectes a treballar.

La idea és, durant dues setmanes, treballar des de les cinc matèries implicades aspectes relacionats, d’una banda, amb l’evolució individual de les famílies dels alumnes, i d’altra banda, relacionar-los tant amb fets històrics concrets com comparar-los amb els de la resta del grup de treball, per establir unes conclusions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *