Diferències socials. Comencem?

En un estudi sobre l’edat moderna, l’alumnat va localitzar que homes i dones no gaudien dels mateixos drets, a partir d’aquí es va generar un debat on es va constatar que en l’actualitat continua havent diferències entre els drets d’homes i dones.

Sent un tema d’actualitat, sovint els alumnes portaven notícies que sorgien sobre aquesta problemàtica. Això va fer que es creés un neguit per saber si realment els homes i les dones som diferents i si aquestes diferències justifiquen la situació actual.

Partint de la visualització d’un vídeo: “Carrera por la igualdad”, i llegint un article relacionat amb el tema, es va iniciar un debat que va generar un seguit de preguntes que es volien resoldre i que servirien de guia per al projecte que acabaria dividint-se en dues vessants: la social i la fisiològica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *