Scratch Challenge

L’objectiu del concurs “mSchools Student Awards – Scratch Challenge 2018-2019” és fomentar entre els docents i alumnes l’aprenentatge de la programació com a eina d’integració de les tecnologies a l’aula, mitjançant el desenvolupament de projectes en llenguatge Scratch.

Els docents i alumnes participants han de presentar un projecte desenvolupat amb Scratch que ha de basar-se en el repte plantejat per a aquesta edició que és “Els invents que ajuden a les persones” a partir d’un conte o d’una història, inventar un objecte màgic o una fórmula màgica que ajudi a resoldre el conte o a canviar-ne el final.

Què fomenta l’Scratch?

  • L’aprenentatge de la programació com a eina d’integració de les tecnologies a l’aula.
  • Pensament computacional, creativitat i resolució de problemes.
  • Treball en equip, esperit crític i gestió del temps.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *