I si us invitem a veure-ho?

Una producció tan bonica no podia passar desapercebuda, havia de ser inaugurada!!!

Vam tenir la pensada d’invitar a les nostres famílies a l’acte inaugural, així que cada alumne/a va fer la seva pròpia invitació. Aquestes invitacions, a més, es van presentar al concurs organitzat per l’escola. Aquests eren els requisits que s’havien de complir:

La invitació que us mostrem a continuació va ser la guanyadora. I aquesta va ser la que vam emprar per invitar a les institucions, associacions i comerços que ens havien ajudat a fer possible el nostre projecte de centre “Un pati diferent és possible!!!”. L’autora de la invitació guanyadora seria, a més, qui tindria els honors de tallar la cinta de l’acte inaugural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *