I DESPRÉS DE LA FER, QUÈ?

Un cop vam superar el primer any del projecte de la FER vam decidir continuar, sobretot per les ganes dels alumnes de sisè de crear el seu propi producte, un producte que tien molt clar! Els mestres no sabíem ben bé si seria algun invent, un producte existent per millorar-lo per ells mateixos….

El que só podem anar avançant és que es tracta d’un producte molt relacionat amb l’escola, amb el reciclatge, amb la reutilització, amb l’estalvi, evitant l’excès de plàstics…pinta bé veritat? Què serà?

Podeu comentar aquesta entrada per si endevineu quin serà el producte que els alumnes de sisè estant duent a terme per ells mateixos, un producte ja existent però que ells han decidit crear-lo per a la millora del funcionament de l’escola! Per ara unes molt generals… El poden utilitzar tant mestres com alumnes i tot aquell qui vulgui, a més es sol utilitzar més pel matí!

QUI L’ENCERTI EN GUANYARÀ UN!

Un comentari a “I DESPRÉS DE LA FER, QUÈ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *