CONSTRUÏM AMB EN GAUDÍ

Hola,

Som un equip de mestres d’educació infantil de l’Escola Antoni Gaudí de Santa Margarida de Montbui. Aquest curs hem volgut participar en la Xarxa de Competències per tal de poder donar una visió diferent al treball per projectes que estem portant a terme fa uns anys al nostre cicle.

Com a projecte interdisciplinari de centre, enguany estem realitzant: Antoni Gaudí, nom de la nostra escola (projecte que es realitza cada quatre anys).

A Educació Infantil l’hem titulat “Construïm amb en Gaudí”. Les activitats proposades han estat conjuntes de cicle i d’altres per nivell. Tot va començar amb una sortida al primer trimestre al Parc Güell on vàrem descobrir elements naturals que van donar nom a les nostres aules: papallones, flors, serps, salamandres, balenes i pops.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *