Avaluació del projecte. La Terra: un planeta habitable… fins quan?

Ja que el projecte engloba totes les àrees que es tracten des de la tutoria (català, castellà, matemàtiques i medi), s’ha fet un quadrant per cada alumne amb les competències pròpies de cada àrea. A mesura que ha anat avançant el trimestre i gràcies a l’observació continuada de les aportacions i el treball diari de l’alumnat, s’ha anat omplint aquesta graella amb el grau de competència que han anat demostrant els els nens i les nenes en cada apartat.

És important destacar que en cap cas s’ha valorat el resultat final, si no tot el procés i la implicació de l’alumnat per arribar-hi.

També cal mencionar que l’avaluació de les diferents àrees no ha estat únicament condicionada pel projecte, ja que com vam comentar a l’apartat de ‘Implementació’, s’han respectat algunes sessions dedicades a l’expressió escrita, comprensió lectora i càlcul mental com a tals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *