Per què hem de fer això? Quin sentit té?: l’encàrrec del director.

Pensem que a l’hora d’implementar un projecte a l’aula, és molt important que l’alumnat tingui un motiu per arribar al producte final: una pregunta, una motivació, un objectiu…

Nosaltres, a l’hora de presentar el projecte a l’alumnat, vam pensar que, com que es tractava de pensar millores per al centre, estaria bé que el director de l’institut els fes l’encàrrec directament a ells. Vam decidir que la presentació del projecte seria un vídeo del director adreçant-se directament a ells i amb les instruccions bàsiques del projecte al final del vídeo.

No cal dir que la responsabilitat de gastar-se uns diners per millorar l’institut és sempre una bona motivació, però en aquest cas hi vam voler afegir un plus de responsabilitat i vam buscar també la via emocional i del compromís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *