El museu de la prehistòria

Al nostre institut, el grup impulsor de la Xarxa de Competències Bàsiques està format per 24 professors i professores. Ens vam subdividir en quatre grups impulsors més petits per tal de crear i portar a l’aula quatre projectes aquest curs. Una de les sessions de treball la vam dedicar a fer que cada grup exposés als companys la seva idea de projecte i com la portaria a terme. Respecte el projecte que ens ocupa Pintura, cacera i supervivència, va sorgir la idea de convertir la biblioteca del centre en un museu de la prehistòria per tal d’engrescar més l’alumnat i poder exposar de manera més estable una bona part dels productes finals del projecte: armes, ceràmica, pòsters, fotografies, etc. Així el projecte va allargar el seu nom: Pintura, cacera i supervivència: el museu de la prehistòria. Aquí en teniu una mostra.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *