Entrega de Projectes a Príncep de Viana

El dia d’entrega del projecte, el dossier amb el producte final que s’ha elaborat durant tot l’any és per a nosaltres la festa de l’escola.

Es convida a tota la comunitat educativa a l’acte. Totes les famílies al menjador de l’escola veuen un vídeo resum de totes les activitats que han realitzat els seus fills/es, tot això presentat per els alumnes de 6è que fan d’amfitrions.

Un cop vist el vídeo, les famílies es reparteixen per les diferents aules; P3, P4, P5, Cicle Inicial, Cicle Mitjà i Cicles Superior. Els alumnes allí fan la presentació del seu projecte, amb les seves particularitats i entreguen a les famílies el dossier. Com que hi ha moltes famílies que tenen alumnes repartits pels diferents cursos i cicles, aquestes puguen amunt i avall de l’escola per estar presents en totes les presentacions dels alumnes.

Podeu veure les imatges als següents enllaços

Entrega de projectes Cicle Mitjà

Entrega de projectes Cicle Superior

Entrega de projectes Educació Infantil

Entrega de projectes Cicle Inicial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *