P4: Taurons del Suso

A LA CLASSE DE P4, VAM VEURE QUE EN SUSO PINTAVA PEIXOS. NOSALTRES VAM LLEGIR UN LLIBRE DE TAURONS QUE ENS VA AGRADAR MOLT I VAM DECORAR L’AULA COM SI FOS UN AQUARI.

TENIM UN PETIT AMIC TAURÓ QUE VA ANAR A VISITAR ELS EUS AMICS DE L’AQUÀRIUM DE BARCELONA. VA FER MOLTES FOTOGRAFIES I ENS VA EXPLICAR A LA SEVA TORNADA MOLTES COSES INTERESSANTS COM QUE LES DENTS DE TAURÓ SÓN MOLT ESPECIALS, JA QUE QUAN CAUEN TORNEN A SORTIR!

TAMBÉ VÀREM DEMANAR A LES FAMÍLIES QUE ENS PORTESSIN INFORMACIÓ SOBRE ELS TAURONS I EL NAIXEMENT DELS PEIXOS I VAM DESCOBRIR QUE HI HA UNS TAURONS QUE NEIXEN DELS OUS. AQUESTOS SEMBLEN UNS SACS PETITETS I TRANSPARENTS QUE LA MARE DEIXA ENCARAGOLATS DINS LES ALGUES.

Per començar, el títol en principi era simplement “Els taurons” però afegint “del Suso” es fa incís en l’origen d’aquesta activitat, ja que va sorgir del videoart del Suso33.

Respecte a les imatges considerem que n’hi ha suficients i són molt visuals i explícites. Pel que fa a als enllaços no els hem fet servir a l’article però si per fer un treball previ a l’activitat.

Ens hagués agradat més col·laboració per part de les famílies, tot i que entenem la manca de mitjans que tenen, estem contents amb les poques aportacions que van fer.

Intentarem animar-los més i fomentar la col·laboració de cara a les properes activitats per fomentar un hàbit i que entenguin la necessitat i importància de la seva implicació.

Els articles que descriuen les pràctiques de classe acostumen a ser més descriptius i mostres els resultats positius de les activitats en lloc de plasmar les dificultats, contratemps o modificacions durant el procés.

Sempre es pot millorar i aprendre dels errors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *