Qui Som? ZER EL JONC

Bona tarda a tothom. Som la Zer El Jonc, formada per les escoles de La Ràpita, Menàrguens i Camarasa. Des de fa alguns cursos ja treballem a nivell de tota la Zer algun projecte interdisciplinar i multinivells, donat que l’agrupació dels nens i nenes a les escoles ja ens ve donada així, la qual cosa ens facilita el treballar d’aquesta manera.

El nostre objectiu és aplicar aquesta metodologia al 100%, si bé al claustre, en general, li preocupen aspectes com l’avaluació, la seqüenciació correcta dels  continguts, etc.

A finals del curs passat, se’ns va oferir la possibilitat de formar part de la XCcBb7 i vam decidir participar-hi. La totalitat del claustre s’ha adherit a aquesta iniciativa i ara estem preparant entre tots un projecte a partir de la formació que rebem a la Xarxa i  que començarem a treballar a l’inici del curs vinent.

A més a més, l’escola Dos Rius de Camarasa ja hem iniciat el Projecte “lescolaquevolem@2rius.cam” amb el qual remodelarem el pati de l’escola.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *