“RàdioZER”, una Webquest.

En el projecte hi participen diferents cicles de les cinc escoles de la ZER, per això (inspirats en treballs semblants d’altres centres)  ens va semblar que una webquest (WQ) era el millor instrument per vehicular el projecte. Perquè és una recerca guiada però que a la vegada permet un producte final obert.

 

Primer vam intentar aprofitar alguna WQ existent al repositori de l’Associació Catalana de Webquest, o alguna cacera del tresor ja feta sobre la ràdio. Les característiques que buscàvem (internivells, ús del podcast) va fer que finalment ens decantèssim per elaborar nosaltres mateixes la WQ, mitjançant l’eina SITES de Google. D’aquesta manera hem pogut adaptar-la totalment al nostre alumnat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *