Avaluem el projecte

Tenint en compte que aprendre és un procés, hem fet (alumnes i mestres) una avaluació continuada i sistemàtica, considerant importants tots els moments en els quals s’ha portat a terme el projecte.

Hem partit d’una avaluació inicial mitjançant la conversa en grup, on els alumnes són conscients dels coneixements previs que tenen sobre el tema.

L’avaluació formativa, la realitzem fent una conversa a l’inici de cada punt de l’índex on fem conscients els alumnes del que han aprés i del que encara han d’investigar. L’observació atenta de les mestres, l’elaboració de pautes d’observació i la realització de diferents activitats i fitxes de treball individual ens orienten sobre l’evolució de cada xiquet/a.

L’avaluació final la realitzem mitjançant la conversa final del projecte, on recordem tot el què s’ha treballat, el que ja sabien i el què volien saber i les conclusions on s’ha arribat.

Fem una valoració amb els alumnes per a que se n’adonen de tot el que han aprés i com ho han fet, d’on han obtés la informació, si els agradat….

Us agrada com hem avaluat? Ha estat un projecte increible!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *