Tota la informació és vàlida per a resoldre dubtes?

Els primers anys que treballàvem projectes, quan demanàvem l’aportació d’informació des de casa molta era d’un nivell molt complex per l’edat de l’alumnat. Des de fa uns cursos, arran de diversos debats de pràctica reflexiva, vam decidir informar a les famílies que l’important no era la quantitat sinó la qualitat i per tal de facilitar-los aquesta tasca quan els informem del tema escollit, adjuntem les preguntes del què volen saber.

Què hem aconseguit? Doncs que no ens aportin llargs dossiers extrets de la xarxa que sovint ni la informació era adequada a l’edat ni resolien els dubtes plantejats. Al mateix temps, les fonts i el materials aportats són més diversos i apropiats.

En el tema d’aquest projecte, la reproducció humana, aquesta selecció prèvia d’informació ha estat decisiva per tal que la investigació tingui més èxit.

Us ha passat el mateix?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *