La veu dels experts: ens visita una llevadora

Com a centre i sent fidels a la nostra filosofia, donem molta importància a les fonts orals i a les col·laboracions externes tant de familiars com de persones expertes interessades en participar en aquestes tasques. Hem de traslladar als nostres alumnes la importància de contrastar les informacions mitjançant diverses fonts i que d’aquesta manera, s’habituïn a no donar per vàlid i únic allò que troben a la xarxa.

Quan els hem demanat a l’alumnat què volien fer en aquest projecte una de les propostes ha estat convidar a un/a ginecòleg/a o llevadora. Això ens ha permès escriure un correu electrònic per demanar la seva col·laboració, preparar una entrevista… en un context totalment funcional i real.

L’alumnat ha quedat satisfet de totes les aportacions que aquesta persona experta ha realitzat ja que ha combinat diferents suports per acompanyar les seves explicacions i poder resoldre tots els dubtes plantejats.

Clicant aquí podreu veure les imatges d’aquest dia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *