Diversifiquem les activitats

Una de les coses que ens permet aquesta metodologia és treballar els continguts de diferents àrees de manera integrada i diversificar la tipologia d’activitats.

Un exemple clar ha estat a partir de la pregunta ” quant pesem i mesurem al néixer?”. La resposta no ha tardat en arribar, als llibres i a la xarxa ho hem trobat de seguida, però no ens hem limitat a escriure-ho, hem comprovat la validesa de la informació trobada calculant la mitjana del pes i mesura en el moment de néixer dels alumnes de la nostra classe.

I no només les activitats es fan sobre paper, aquest ha estat el cas d’aprendre quines són les atencions que necessita un nadó. Mitjançant el joc simbòlic amb nines, hem après a canviar bolquers, a donar biberons, cures del melic…

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *