Els pirates sortim de l’escola!

Un dels punts de partida per començar el nostre viatge ha estat una sortida a les Cases d’Alcanar. Visitar aquest entorn proper ens ha aportat curiositat per saber més coses sobre els pirates: què feien, com viatjaven o què menjaven han estat algunes de les preguntes que han sortit a partir de l’excursió.

Durant la sortida hem visitat el port, les embarcacions i els mariners ens han explicat moltes coses (com es pesca, tipus de peixos, com són les barques,…). La sortida, a més a més, ens ha servit per conviure i compartir experiències amb la resta de companys, per aprendre vocabulari nou (caduf, llotja…) i ens ha picat el cuquet per poder seguir investigant mar endins, com vivien els pirates.

Ens ho hem passat molt bé i segur que serà una experiència que recordarem durant molt de temps!

Què us semblen les sortides com a motivació per engrescar el desenvolupament dels projectes de treball?

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *