Compartim els criteris d’avaluació

Abans de començar el projecte, l’equip impulsor, després de diverses reunions, vam acordar adaptar dues rúbriques d’avaluació, una del treball individual i l’altra del treball en grup.

Aquestes es van presentar a l’inici del projecte perquè l’alumnat fos conscient de què se li avaluaria i què s’ha de fer per aconseguir el nivell d’assoliment desitjat. Es van penjar a un lloc visible de la classe perquè la poguessin consultar sempre que ho necessitessin.

Érem i som ben conscients que aquestes les haguéssim hagut de realitzar i pactar amb l’alumnat prèviament però com que no som experts amb l’ús d’aquesta eina, vam acordar que seria una de les propostes de millora de cara al curs vinent.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *