Els pirates tots a una. A l’abordatge!

Tal i com vam dir en anteriors publicacions, tots els i les mestres que treballem a P5 estem involucrats al projecte.

A l’àrea d’anglès hem treballat cançons i vocabulari específic dels pirates com “pirates, palm tree, pirate ship, parrot, sea”… Això si, sempre mitjançant el joc i la comprensió i l’expressió oral a través de les quals treballem a l’educació infantil. A més a més de la llengua també és important transmetre la cultura anglesa, així doncs, hem treballat la cançó “a sailor went to sea“, molt típica a la cultura anglesa i l’hem adaptat després als pirates.

A l’àrea de música hem treballat dos cançons diferents en relació amb el món dels pirates. A través d’aquestes hem practicat diferents aspectes musicals com el ritme, la melodia o l’expressió corporal al mateix temps que ens hem divertit simplement pel gust de cantar i interpretar la música amb la veu i el cos. La primera de les cançons es titula “Els Pirates” del grup musical El Pot de Petit aquesta gairebé s’ha convertit en l’himne de la classe ja que l’hem treballat durant el segon i el tercer trimestre. La segona peça porta per nom “El ball dels pirates” del grup MIC.

En els dos casos ens hem acompanyat del suport visual de les cançons que han servit d’alguna manera per captar l’atenció de l’alumnat durant el procés d’aprenentatge de les cançons.

A psicomotricitat hem aprofitat els espais del pati i el gimnàs per realitzar activitats on els alumnes es poden moure amb més facilitat. Hem treballat continguts com per exemple les parts del vaixell: proa, popa, babor o estribor, de manera experimental. Al gimnàs hem construït un vaixell amb les peces toves i la tripulació, a les ordres del capità, es va movent avant, arrere, a dreta i esquerra segons la part anomenada. Ha estat molt divertit i no ha quedat cap dubte sobre els continguts treballats.

A cada enllaç podreu reviure amb nosaltres les diferents activitats. Us agradarà!

Us agrada la manera en el qual hem integrat els continguts?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *