Avaluem de manera lúdica

Una de les activitats d’avaluació ha estat la confecció d’un àlbum de cromos amb els personatges del còmic que hem anat treballant. Els mestres hem preparat un àlbum on els xiquets han d’enganxar la imatge del personatge al nom corresponent.

Amb aquest àlbum hem aprofitat per avaluar la lectoescriptura pròpia de P5 i si reconeixen el nom i imatge dels personatges. Els alumnes s’han avaluat entre ells, repartint els àlbums de manera aleatòria i cadascú comprovant si ho ha fet bé.

En aquest projecte, hem jugat al memory i al domino de bola de drac. Hem aprofitat aquests jocs com a activitat de coavaluació. Després d’haver jugat uns dies, els alumnes han d’emplenar un quadre de doble entrada per avaluar un company de joc. Aquí teniu un exemple de la graella d’avaluació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *