Visitem altres nuclis de població: La Selleta.

Aquesta setmana toca descobrir altres nuclis de població del nostre terme. Teníem clar que un d’ells era Les Cases d’Alcanar, també Alcanar-Platja.  Després de descobrir que la majoria dels alumnes no coneixen la Selleta vam decidir preparar una sortida per conèixer aquest indret.

La Selleta, una colònia d’Alemanys fundada l’any 1973, ens va rebre amb moltes ganes. Albert, un dels seus fundadors alemany ens va explicar moltes coses. Vam poder conèixer una manera de viure diferent, en comunitat. Amb carrers costeruts i sense cotxes. Aprofitant i respectant el desnivell de la muntanya i aprofitant al màxim els recursos naturals d’energia. Amb espais comuns per compartir el dia a dia. Ens ho vam passar molt bé! Aquí teniu una petita mostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *