VALOREM EL NOSTRE VIATGE

El globus aerostàtic del nostre projecte havia iniciat el vol, els cremadors es posaven en marxa per escalfar l’aire que ens permetria realitzar el nostre viatge per la ruta de les competències bàsiques. Havíem començat a desfer-nos dels sacs (temors, dubtes, neguits…) que ens impedien agafar altura, però n’hi havia un del qual no ens podíem desfer i que hem arrossegat tot el camí (la vinculació al projecte TIL). Això ha tingut unes conseqüències (la no tria del projecte, la impossibilitat de fer-se preguntes…), però, malgrat tot, n’estem satisfetes perquè hem arribat al resultat final que buscàvem (la festa de Sant Jordi).

Per arribar a l’altura desitjada per a un viatge del tot satisfactori ens ha faltat una mica d’aire en diversos aspectes. Creiem que ens cal millorar dos qüestions:  la metodologia del treball cooperatiu perquè l’alumnat la sàpiga aplicar correctament a l’aula i trobar la manera de copsar les evidències del procés d’aprenentatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *