COMPARTIM EL PROJECTE

Vídeos, dibuixos animats, contes, històries, còmics… Són ideals per als més petits. Teníem unes animacions que l’alumnat de 3r i 4t d’ESO havien muntat i vam decidir des del principi del projecte que els volíem donar una utilitat… Tenim l’escola i els possibles espectadors a l’edifici del costat. Així que el dia de Sant Jordi, i després de coordinar-nos amb les mestres, els vam preparar una mini sessió de “cinema” per començar a ambientar la Diada. Quan passaven uns minuts de les 9 del matí, ja teníem una quarantena de xiquets i xiquetes d’educació infantil asseguts i esperant atents veure com els dracs i els altres personatges cobraven vida i actuaven acompanyats de la música buscada per a l’ocasió.
El resultat final: aplaudiments i preguntes i una petició de les mestres: “Ens podeu passar els còmics? Els llegirem a classe amb més calma”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *