Ja tenim resposta!

Els alumnes de 2n tenim una molt bona notícia! Recordeu que vam visitar l’estació biològica per veure les tortugues del nostre terreny? Doncs a partir de la visita, vam decidir ajudar a les tortugues, ja que ens van explicar que estaven en perill d’extinció. Així que, entre tots vam pensar que seria bo fer uns cartells per conscienciar a la gent que no tirés brossa al nostre Delta i que no embrutés el seu hàbitat. Després, amb el permís de l’alcalde, els podríem penjar per Deltebre.

Vam omplir una instància i Ia vam fer arribar a l’Ajuntament i, fa cosa d’una setmana… SORPRESA!, ens van citar per a anar a parlar amb el Tinent d’Alcalde i el Regidor d’Ensenyament de Deltebre!

Cliqueu damunt la foto per veure la sortida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *