Els cartells ja són aquí!!!

Des de l’Ajuntament, ens van donar ales per continuar amb la nostra iniciativa de poder penjar els cartells. L’objectiu era conscienciar la població de la necessitat de cuidar les tortugues i el nostre Delta. Per tant, vam posar fil a l’agulla i vam començar a dissenyar els cartells en grups de 4. Les consignes per fer-los van ser acordades entre tots i van ser les següents:

Un cop fets els cartells, els plastificarem perquè es conservin millor i els  penjarem per Deltebre.

Quan tindrem acabades les nostres obres d’art, de ben segur que us les ensenyarem! A no ser que vulgueu veure-les en viu i en directe, si és així, només caldrà que fessiu una caminadeta pels carrers de Deltebre…

També dir-vos que aquesta pràctica ha estat una de les millors del projecte, ja que hem vist molt motivat tot l’alumnat de 2n. El fet de donar un sentit al seu treball, ens ha portat a tots els implicats a un estat màxim d’entusisme, que s’ha estés per tota l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *