Organitzant el viatge a LEGO Brikània

És el moment de preparar el viatge. Hem fet recerca a internet, explorant el google maps i localitzant el lloc on es celebra el festival. També hem calculat els quilòmetres i la despesa tant d’autopista com de betzina.

Cada grup d’alumnes ha emprat les seves pròpies estratègies i no hi havia una solució única. Acompanyar-los en aquest procés és gratificant per al mestre perquè pots ajustar el teu suport a l’alumne i t’adonar-te del seu progrés.

Seguint amb la reflexió, en algun dels moments en que estaven fent recerca, tot i que erem dues persones, no podiem atendre les consultes de tots els alumnes i era difiícl mantenir l’ordre. Amb grups més reduïts ha estat més fàcil personalitzar l’aprenentatge.

VIDEO Calculant el viatge

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *