Construccions LEGO amb instruccions.

Diferents alumnes han portat a l’aula les seves joguines LEGO de casa, amb el permís de les famílies.

Hem realitzat una activitat cooperativa de construcció amb les instruccions LEGO. Després de la feina els grups han fet una autoavaluació del treball en equip. Han considerat aspectes com la capacitat d’escolta i el grau d’ajut i acord.

També hem valorat la comprensió de les instruccions i si realment hem après a construir.

Mantenir la concentració i l’atenció en una tasca conjunta no sempre és fàcil però quan hi ha motivació tot millora. En aquesta activitat tots els alumnes han pogut participar i millorar la relació amb els companys, mentre feien un treball cognitiu. Ha estat un bon repte!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *