L’EQUIP IMPULSOR … el motor de la Xarxa CB a l’escola!

Per tal que el centre engegui un procés formatiu i aquest procés suposi no només un desenvolupament individual com a docents sinó també una millora del centre com a col·lectiu necessitàvem un grup impulsor, un grup de mestres que amb il·lusió, entusiasme i ganes de treballar fos la peça clau, el motor per engegar aquest procés de canvis al centre.

Un grup que a partir de l’anàlisi del què fem, la reflexió, el compartir, el treball en equip i en xarxa fos capaç d’assumir un rol actiu en aquest procés de formació interna i fos també capaç d’arrossegar la resta del claustre en la mateixa direcció!

El grup el formem 14 mestres més les 2 coordinadores: 5 mestres d’educació infantil, 3 de cicle inicial, 3 de cicle mitjà i 3 de cicle superior. (Tots els coordinadors de cicle formem part del grup).

Les coordinadores del grup són la cap d’estudis i una tutora de cicle inicial.

I aquests som nosaltres ….

L’EQUIP IMPULSOR DEL CENTRE!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *