LA NOSTRA ESCOLA … l’Escola Mare de Déu de la Roca

L’Escola Mare de Déu de la Roca és un centre de dues línies, tot i que actualment tenim 3 cursos triplicats, situat a Mont-roig del Camp, un poble de la comarca del Baix Camp.

Aquest curs tenim 450 alumnes i una plantilla de 33 mestres, una educadora i una TEI. Des del curs passat comptem també amb una dotació SIEI.

Ens definim una escola catalana, democràtica, inclusiva, propera, vinculada amb l’entorn, oberta al món i a les noves tecnologies, connectada a la xarxa i que fomenta l’aprenentatge competencial del nostre alumnat.

Participem en diferents projectes i programes: Pla Educatiu d’Entorn, Escola Verda, Apadrinem el nostre patrimoni, Pla Català de l’Esport, ILEC, Ara Escric, Pla de consum de fruita a les escoles, Projecte de Reutilització de llibres de text…

Aquest és el nostre primer any a la Xarxa de Competències Bàsiques.

Ja fa anys que treballem de forma competencial prioritzant l’assoliment de les competències bàsiques dels alumnes, per tant la nostra participació a la xarxa CB va encaminada a la millora de la tasca docent com també dels resultats de l’alumnat mitjançant l’anàlisi, la reflexió i el compartir amb grup i en xarxa el què fem per millorar tots junts com escola.

Si ens voleu conèixer una mica més podeu visitar la nostra pàgina web…

escolamarededeudelaroca.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *