Gimcana històrica

El producte final és elaborar una “Gimcana històrica” basada en la Segona Guerra Mundial.

L’alumnat implicat és de 2n d’ESO, però la gimcana serà per a què participi l’alumnat de la resta de l’ institut.

L’alumnat ha proposat que es desenvolupi durant la setmana del crèdit de síntesi de 1r, 2n i 3r d’ESO. El professorat hem pensat que és una bona idea i farem la proposat a la resta del professorat, per veure com ho organitzem.

Un dels objectius del nostre treball és afavorir la cohesió de l’alumnat. A través del treball col•laboratiu es propicia el coneixement i el respecte dels altres, i és per aquest motiu que pensem que utilitzant com a fil conductor la “gimcana històrica” podem assolir aquest objectiu, tant pel que fa a l’alumnat de 2n d’ESO com pel que fa a la resta d’alumnat, que participarà en la gimcana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *