FENT I REFENT

Havíem deixat enrere la primera setmana, però la següent tampoc va acabar de ser plàcida del tot. Els entrebancs no s’havien acabat. El projecte anava rutllant, però anaven sorgint petits focs que calia apagar: algunes maquetes dels dracs no havien aguantat gaire bé l’ímpetu d’alguns alumnes a l’hora de pintar-les (semblava que Sant Jordi havia arribat abans d’hora), alguna activitat mal plantejada que no tenia solució, es notava la falta de pràctica en treball cooperatiu… Però amb una mica de voluntat i paciència s’anaven trobant solucions… En resum, ens faltava experiència, però no ganes, i, per què no, també, una mica de temps per acabar de planificar-ho tot adequadament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *