Gimcana històrica

La setmana del 16 al 20 d’abril hem fet recerca i selecció d’informació sobre la Segona Guerra Mundial, que hem penjat al Moodle, ja que el coordinador de les TIC ens ha creat el curs “Gimcana històrica”, al nivell de 2n d’ESO.

D’una altra banda, hem revisat les enquestes de l’alumnat i les contestacions a la pregunta: que voldríeu saber sobre la Segona Guerra Mundial?. Amb tota aquesta informació, hem elaborat un esquema en el que consten els tres períodes de la guerra : abans, durant i després; en cadascun dels períodes hem distribuït els fets que l’alumnat ha mostrat interès en conèixer sobre aquest enfrontament mundial.

ESQUEMA GIMCANA HISTÒRICA

Hem decidit que la setmana següent, del 23 d’abril al 27 d’abril, farem les sessions amb l’alumnat per formar els grups de treball. Serà l’alumnat el que decidirà els grups, i nosaltres supervisarem que siguin heterogenis.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *