Estem fent un projecte?

Aquest curs a 4rt, les mestres teníem clar que els nostres alumnes havien de treballar el poble i la comarca d’Alcanar. Vam dir que ho faríem a través d’un projecte. Però estàvem segures que seria molt dirigit, massa per ser un projecte.

Al principi vam demanar als nostres alumnes què els agradaria saber d’Alcanar. A partir d’aquestes preguntes, i per tal de contestar-les vam iniciar l’elaboració d’un dossier que els serviria de guia per al desenvolupament del projecte. La primera part del projecte inclouria tallers, xerrades, treball cooperatiu,… La segona estaria encaminada a fer un treball de grup sobre els pobles de la comarca i acabaria plasmat en un mural i la presentació d’aquest davant la resta dels companys i companyes de la classe.

A mesura que avançàvem ens fèiem més conscients que hauríem de generar, en algun moment, una motivació ens els alumnes que els portés a fer una una investigació diferent, basada en preguntes pròpies i més properes,… De mica en mica, i veient com avança el procés podrem decidir com fer-ho. Segur que ens en sortirem!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *