Ara votem com els adults

Un cop passat el migdia de reflexió, es va procedir a realitzar la jornada electoral. Per realitzar aquesta fase vam demanar ajuda a una treballadora de l’ajuntament amb molta experiència en aquest àmbit per guiar-nos en aquest procés tan interessant. Primer vam realitzar un sorteig per tal de constituir la mesa electoral. Seguidament vam fer les votacions i cadascun dels alumnes s’havia d’identificar amb un document (DNI, carnet del super3, etc.). Un cop fetes les votacions es va procedir a l’escrutini de vots.

El tema escollit per majoria va ser el de LA REPRODUCCIÓ. Tot va quedar registrat en unes actes.

Aquesta experiència va servir per viure en primera persona un veritable procés electoral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *