COM ES MOUEN ELS ACRÒBATES?

Mentre els mestres es reunien i treballaven en l’organització de les actuacions del festival, un dia, a la classe, vaig entrar preguntant “I què he de tenir per poder treballar en un circ?”

La pregunta va generar xivarri de seguida, però quan vam tranquil·litzar-nos per poder parlar en ordre, van explicar-me que havia de ser molt forta i fer molt d’exercici físic. Aquest va ser la pregunta que va originar la investigació sobre “què té el meu cos que es posa fort quan feia exercici físic?” i “Com ho aconsegueixo?

Els alumnes, en grups, van organitzar-se la feina i van buscar informació sobre els ossos, les articulacions, els músculs i l’exercici físic. Així van esbrinar, per exemple, que si ens fèiem mal als músculs o als ossos, havíem d’anar al traumatòleg, que és important escalfar abans de fer exercici físic, que les patinadores del circ tenen un bon equilibri i unes bones abdominals…

Tot plegat, ho van recollir en un àlbum amb imatges que il·lustraven el que havien trobat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *