Preguntes a respondre

Una vegada els alumnes han triat el tema del projecte (Les addiccions), cal començar a programar el projecte. Aquesta programació es basa en la capacitat que tinguin els alumnes per respondre una sèrie de preguntes que formarien la bastida per aconseguir els objectius d’aquest projecte. Les preguntes serien:

  • Quines conductes consideraríem addiccions?
  • Per què una persona cau en una addició?
  • Quins canvis sofreix una persona amb conductes addictives?
  • Com ho expliquem a la joventut del poble?

Aquestes preguntes, en principi, les tindríem en la recàmera perquè seria adient que fossin ells els que arribessin a elles per sí sols però en el cas que s’encallin, no sàpiguen com començar, etc.; es farien servir com una guia, una bastida de la seva feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *