Preguntes a respondre II

Perquè l’alumnat pugui arribar a contestar les preguntes plantejades, hauran de desenvolupar tasques de recerca de la informació i després debatre i consensuar eixa informació per destriar la que sigui o no pertinent.

Encara que ho pugui semblar no tot l’alumnat en aquest nivell són capaços de fer tot això sense un ajut o guia. És aquí quan haurem d’intervindre per qüestionar-los de manera constructiva les seves decissions, i oferir-los eines que els puguin ajudar: ús de paraules clau per fer la recerca, balances d’arguments per destriar la informació més adient, fonts d’informació de referència,…

Aquest ajut sempre ha de servir perquè arribin per ells mateixos a la solució o solucions més adequades als problemes plantejats i mai donar-los la solució feta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *