Posem fil a l’agulla…

Per començar a introduir-nos en el tema, hem muntat un racó a la classe amb tota mena de materials -sigui de casa, sigui de l’escola- que ens poden servir per la nostra investigació.

Ens hem organitzat lliurement en petits grups per poder consultar-ho i informar-nos per tal de trobar una resposta a la nostra gran pregunta, i comprovar si les hipòtesis que hem plantejat són certes o no.

Hem anat anotant a un full les coses que ens han anat cridant l’atenció i que voldrem tenir en compte al llarg del procés. Hi ha uns dibuixos amb foc, uns altres de cases amb aparells que no coneixem, alguns piquen ferro, de cop apareix un primat… Quin cacau! Ens adonem que cal ordenar la informació. I com ho farem? La Laia ha trobat una línia del temps a un llibre. I si construïm la nostra? Així podríem anar situant tota la informació que anem recopilant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *