SESSIÓ 4: CURIOSITATS SOBRE LES GAVINES.TRACTAMENT INFORMACIÓ CENSOS AMB EXCEL.

Avui hem fet la quarta sessió del nostre projecte. Com a continuació de la sessió anterior (on es van presentar els diferents tipus de gavines, hàbitat i rutes migratòries), els alumnes han cercat informació per poder respondre a preguntes i curiositats sobre les gavines. Algunes d’aquestes preguntes han estat:

  • Per què ploren les gavines?
  • Saps per què la major part de les gavines són blanques?
  • Sabies que les gavines no poden volar si no hi ha vent ?

Tots els grups han cercat informació per poder obtenir les respostes i han après molt. Ens ha sospres la seva motivació i la seva implicació. Al mateix temps han anat aclarint dubtes tecnològics sobre les sessions anteriors, han acabat algunes activitats de sessions anteriors i les han penjat als padlets.

Després del pati, com ha estat habitual, els alumnes han sortit a observar el comportament de les gavines per tal de comprovar si menjaven o no en el menjador. Mentrestant, els reporters han acabat de penjar els pamflets per a les classes.

Seguidament, hem dedicat la resta de la segona sessió, a aprendre  com es realitzen els censos de les gavines. D’altra banda també s’han tractat i analitzat la informació dels censos de gavines tant per espècies com per territori. A tal efecte, s’ha utilitzat l’Excel.

Al final, els dos objectius s’han complert i els alumnes pujaran al mur digital els dos fitxers corresponents. Volem remarcar que s’evidencia que el grup està més cohesionat i treballa millor.

Fotos de la sessió 4:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *