SESSIÓ 3: LES GAVINES, TIPUS, COMPORTAMENT I HÀBITS

En aquesta tercera sessió els alumnes i les alumnes han estat investigant els tipus de gavines més importants que podem veure en aquesta zona amb l’objectiu de poder identificar la gavina que ve al nostre institut a esmorzar a l’hora de pati. L’alumnat s’ha involucrat molt i s’han convertit en verdaders ornitòlegs, realitzant fotos a les gavines, observant el seu comportament i emplenant el quadern de camp sobre la gavina patigroga. També han après com fer un mapa amb el google maps sobre la migració de la gavina corsa.

En la segona part de la sessió, un cop finalitzat  el menjador, hem sortit al pati a observar si les gavines s’apropaven al menjador i si es menjaven les restes de l’esmorzar. En aquest cas, no hem aconseguit veure menjar a les gavines, però les hem pogut veure apropant-se al menjador per a veure el que hi havia. Cal remarcar que al principi hi havia un poc de xivarri, però després els alumnes han estat callats. Segurament les gavines han estat pammejant la situació.

Per altra banda, cal ressaltar alguns dels inconvenients que ens hem trobat en aquesta sessió. Per exemple, els problemes amb la connexió a Internet, cosa que ha provocat un cert retard amb la creació dels padlets. Això ha fet que no poguessin finalitzar els passos proposats i que restés pendent de fer el darrer pas amb continguts sobre els canvis d’hàbitats de les gavines.

Algunes fotos de la sessió:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *