SESSIÓ 2: CONSTRUCCIÓ MENJADOR

En aquesta segona sessió els alumnes han estat molt involucrats en la realització del menjador, ha estat una sessió purament manual realitzada al taller de tecnologia de l’institut i al pati. Sovint, aquestes tasques manipulatives ofereixen molt benestar als alumnes. Els grups han estat establerts en la primera sessió, fora de l’aula ordinària. Les tasques han estat distribuïdes i realitzades en dues hores. Per a la seva construcció s’ha tingut en compte que la base de fusta d’un metre per un metre estigués foradada per quan plou per tal que no s’acumuli l’aigua. Alhora, s’ha dissenyat un sistema de topalls perquè els rosegadors no puguin pujar a la cerca del menjar. En síntesi, ha estat una sessió molt divertida i de desenvolupament d’ofici, on els alumnes han mostrat les seves competències en treball artesanal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *