SESSIÓ 1: PRESENTACIÓ DEL PROJECTE I VISITA D’EXPERTS

La Cap d’Estudis de l’institut ens ha visitat per a anunciar que ja hi som, ja comencem el projecte 100 GAVINES. El grup s’ha distribuït al grup-classe de segon d’ESO E  (26 alumnes) amb 5 subgrups heterogenis. Cada dia cadascun dels membres del subgrup exerceixen un rol diferent (coordinador del grup, secretari, periodista-ornitòleg, observador i publicista) i aquests es van intercanviant.

L’ inici ha estat una primera presa de contacte envers el projecte, l’alumnat estava molt entusiasmat i alhora xerrava del què i com ho farien. Calia que les tasques planificades es portessin a terme i esbrinar la forma de fer-ho. Han accedit a crear un nou compte de correu, han creat un padlet per penjar els seus treballs al mur digital i finalment han realitzat uns pamflets, mitjançant www.canva.com, molt creatius i comunicatius. La xerrada sobre les gavines ha anat a càrrec del tècnic del Parc Natural del Delta de l’Ebre, ha resultat força  interessant i els alumnes han restat atents i participatius i ens han explicat detalls sobre l’anellament de les gavines!

Els grups en general estan ben cohesionats i el fet de treballar per rols és una metodologia molt efectiva.

Us deixem unes fotos de la sessió:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *