SEGUIM APRENENT SOBRE ELS DOFINS!!!

En tornar de les vacances de Setmana Santa, hem recordat el que havíem treballat sobre el projecte dels dofins.

Per tal d’ajudar l’alumnat a interioritzar i organitzar millor la informació, anirem confegint el mapa conceptual, que es troba enganxat en una paret del fons de l’aula, de manera que sigui ben visible per tot el grup-classe. Gràcies a les aportacions de les famílies, el racó del museu també va augmentant.

Aquesta setmana, una família ens ha portat informació (petit mural) sobre l’alimentació dels dofins: tot amb material reciclat i fet en col·laboració del mateix nen i ha estat ell mateix que ha exposat la informació als seus companys/es.

Ens agrada moltíssim poder treballar conjuntament amb les famílies i gaudir de la seva col·laboració en la nostra tasca diària!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *