Projecte 1r: LA CIÈNCIA. ELS MESTRES ENS AVALUEM

Cada cop que encetem un nou projecte suposa un gran repte tant per als alumnes com per als mestres. Per això creiem que és necessari que nosaltres mateixos també ens avaluem. A través del curs de Xarxa de Competències Bàsiques amb el qual analitzem el treball per projectes per tal de millorar a nivell d’escola, des del grup impulsor hem estat treballant una rúbrica d’autoavaluació, a partir de la qual hem pogut anar valorant quins han estat els nostres punts forts i febles.

Us deixem el link de la rúbrica per si és del vostre interès:http://xtec.gencat.cat/web/.content/curriculum/xarxacb/treball-projectes/rubrica-docent-autoavaluacio-treball-projectes.pdf

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *