ANEM RESOLENT QÜESTIONS…

Els projectes són investigacions vives i inesperades i ens trobem regals com aquest: concretament el dia 16-11-2017 a l’InfoK sortia una notícia sobre Ibáñez que ens ha ajudat a respondre les preguntes referent a ell i als seus personatges. I hem mirat el programa. Així han pogut respondre alguns dels seus dubtes amb una informació en format digital i amb una escolta activa.

Us adjuntem el link per si la voleu veure a casa:

http://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/infok-16112017/video/5702473/

A banda, la Sílvia ha anat a un antiquari a Girona i ens ha portat còmics antics que han pogut explicar més coses sobre dubtes que teníem en relació a la temàtica, si sempre feien riure, si sempre els personatges eren “tontos” i ens hem adonat que no sempre ha estat així ( amb això queda palès que els mestres també podem aportar informació que els pot ser d’ajuda als alumnes, no sols tenim la funció de crear activitats, sinó també de plantejar-los i fer-los replantejar qüestions que els ajudin a adoptar una postura i un pensament analític i crític).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *