ANEM FENT CAMÍ I TANCANT ENIGMES

Ens hem posat en contacte amb Ignasi Blanch, un dibuixant, a través del correu que apareix a la seva web però no ens ha contestat. Llavors a través del Facebook hem trobat un dibuixant i novament ens hem posat en contacte, per veure si ens podria resoldre dubtes que teníem. Després d’escriure-li diversos emails, hem quedat per fer una videoconferència dijous dia 15 de febrer ( amb això aprenen que no sempre trobem la resposta al primer intent, i que hem de continuar insistint fins trobar la resposta…ni que costi)

Toni Ruiz és el dibuixant de còmics, però ens ha preparat una sorpresa, ens ha invitat al seu amic i redactor dels còmics, Roman Aixendri. Durant una hora i mitja han estat responent a les nostres preguntes i ens han explicat moltes curiositats. ( hem aprés a fer una videoconferència múltiple i ens ha agradat molt).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *